Mięsny Marketing to agencja stworzona, aby pomóc lokalnym producentom wędlin, gospodarstwom i sklepom mięsnym budować rozpoznawalne marki, które przyciągają klientów i oczywiście zwiększać sprzedaż Pracuję tylko z wybranymi klientami, co pozwala mi osobiście nadzorować każdy projekt i w pełni angażować się w jego rozwój. Stawiam na proste, przejrzyste działania, mierzalne efekty oraz autentyczne relacje, by zapewnić klientom trwały sukces i realną przewagę na rynku.
Skupiam się na działaniach przynoszących realne efekty biznesowe, jak zwiększenie sprzedaży, budowanie rozpoznawalności marki i lojalności klientów. Każdą strategię tworzę z myślą o konkretnych potrzebach i celach klienta, co pozwala osiągać wymierne rezultaty.
Fundamentem mojej pracy są autentyczne, partnerskie relacje. Każdą współpracę opieram na zaufaniu, otwartej komunikacji i dążeniu do długoterminowego partnerstwa.
Jestem zaangażowany w rozwój moich klientów, a także w ich edukację na temat marketingu. Regularnie wdrażam nowe rozwiązania, analizuję trendy i dzielę się wiedzą, aby moi klienci zawsze byli o krok przed konkurencją i mogli maksymalnie wykorzystać swój potencjał.
Część! Nazywam się Bartek,
poza marketingiem internetowym jestem pasjonatem gotowania i food science, w szczególności fascynuje mnie wszystko, co związane z mięsem. Od kilku lat zgłębiam tajniki perfekcyjnej obróbki mięsa, domowego wędliniarstwa i procesów zachodzących w tym czasie.
Buduję i edukuję społeczność mięsożerców w Polsce poprzez kanały w social mediach oraz Akademię Mięsa.
Na różnych kanałach obserwuje mnie już:
Łącznie moje materiały ogląda od 4 do 6 mln osób miesięcznie.